Ga naar https://www.linkedin.com/. Klik op 'Ik' rechtsboven in je scherm. Er rolt nu een balkje uit, klik vervolgens op 'Profiel weergeven'. Je komt nu op jouw Linkedin profiel terecht. Kopieer de url die in de zoekbalk staat en plak deze in de balk hieronder.

Iris Arbo

Maandenlang zocht IRIS Arbo BV. tevergeefs naar één van de meest gewilde IT’ers van Nederland: een .Net Developer. Parttime, wat een extra uitdaging vormde. Het kostte het bedrijf veel tijd, geld en energie. Tot wij in beeld kwamen; StarGo maakte snel de match waar het bedrijf al lang naar op zoek was.

Er zijn niet zoveel .Net Developers in Nederland. De markt is krap. De geschikte IT’ers die er wél zijn, hebben vaak al een baan en solliciteren niet actief. Bovendien had IRIS Arbo een parttime functie in de aanbieding, terwijl veel .Net Developers graag fulltime werken. Tot die conclusie kwam IRIS Arbo tijdens de zoektocht naar een nieuwe collega. Het bedrijf investeerde een aanzienlijk bedrag in online vacaturebanken. Helaas leverde het niets op. Ten einde raad klopten ze bij ons aan.

Specifieke vraag? Aanpak op maat!

IRIS Arbo BV was nadrukkelijk op zoek naar een parttime developer. Dat zorgde voor een extra uitdaging: veel softwareontwikkelaars werken graag fulltime. De vacature stond breed uit, maar de perfecte kandidaat diende zich niet aan. Via ‘de traditionele methode’ geen succes dus.

Maar een hele specifieke vraag, vraagt wat ons betreft ook om een hele specifieke aanpak. Voor iedere opdracht bedenken wij een strategie en een oplossing op maat. In dit geval zijn wij (latente) kandidaten actief gaan benaderen. Want dat iemand niet actief solliciteert, betekent niet dat hij niet openstaat voor een nieuwe uitdaging. Veel mensen zijn bereid het gesprek aan te gaan als een goede kans zich voordoet.

StarGo houdt wel van een uitdaging

Wie goed zoekt, zal vinden. Uiteindelijk vonden wij met behulp van LinkedIn Talent Solutions de perfecte kandidaat met de juiste kwaliteiten. Hij zag het parttime dienstverband niet als belemmering, maar juist als een enorm pluspunt. De nieuwe medewerker van IRIS Arbo is enorm gepassioneerd over zijn vak, maar hecht ook veel waarde aan andere activiteiten in zijn leven. Deze baan sluit daarom perfect aan op zijn persoonlijke situatie: hij heeft tijd voor alles wat hij belangrijk vindt.

Het resultaat: speld in de hooiberg gezocht én gevonden!

“Wij hebben in eerste instantie zelf gezocht naar een geschikte software ontwikkelaar.Geheel ten einde raad hebben wij uiteindelijk besloten om het wervingsproces uit handen te geven aan een professional. Wij hebben gekozen voor StarGo (en Bob) die onze case een uitdaging vond en er direct mee aan de slag ging. En met succes! Al snel kwamen er een aantal beoordelingsformulieren binnen, na ongeveer 2 weken zat de geschikte kandidaat er al tussen. Echt ongelofelijk. Omdat we zelf ook al goed gezocht hadden, hadden we niet zo’n snel succes verwacht! We hebben dus een zeer positieve ervaring. Bob is prettig in de communicatie, gedreven en ook belangrijk zéér concurrerend qua tarief. Als wij weer gaan werven zullen we direct weer met StarGo bellen.”

Deze case in het kort:

check IT bedrijf

check Parttime .Net Developer

check Copywriting

check Proactieve benadering

Ook nieuw personeel nodig?

Neem contact op met Bob!

Blijft je telefoontje onbeantwoord? Waarschijnlijk zijn we in gesprek. Geen zorgen: stuur even een appje of spreek de voicemail in en we melden ons snel!