Ga naar https://www.linkedin.com/. Klik op 'Ik' rechtsboven in je scherm. Er rolt nu een balkje uit, klik vervolgens op 'Profiel weergeven'. Je komt nu op jouw Linkedin profiel terecht. Kopieer de url die in de zoekbalk staat en plak deze in de balk hieronder.

Wat we doen


Filter


Casestudies

Iedere vraag is uniek. Daarom bekijken wij iedere opdracht met een frisse blik. Bij StarGo houden we wel van een uitdaging. En van ontzorgen. Welke strategieën en maatoplossingen wij al succesvol inzetten voor onze klanten? Je leest het in de verhalen op deze pagina.

Kandidaat reviews

Onze kandidaten, dat zijn de sterren van StarGo. Met deze mensen bouwen we een mooie band op. Krasje op het cv? Er zijn ergere dingen. We zijn geen matchmakers die zich blindstaren op iemands cv, maar we denken in kansen en kijken naar mogelijkheden. Met onze onderscheidende aanpak hebben we al heel wat mooie matches gemaakt. Hieronder laten we een aantal mensen daarover vertellen.

Partners

We hebben al kandidaten gezocht én gevonden voor heel wat Starring Partners. Hieronder een klein aantal succesverhalen. Ben jij het volgende?

Quantra

IT is business. Het zit in het hart van uw organisatie. Het gaat over continuïteit en rendement, over organisatiestrategie en -ontwikkeling, vitaliteit en veiligheid.

En een sterk en gezond hart is cruciaal. Slim omgaan met de (on)mogelijkheden van IT is nu kansrijker en lastiger dan ooit. Dat vraagt om een eigen visie.

Onderbouwd met een gedegen analyse. Het maken van weloverwogen keuzes. En grip op de uitvoering ervan zodat beloofde waarde ook realiteit wordt. "Dat doet Quantra. Wij laten veranderingen slagen."

Lees meer

Bizziphone

Bizziphone bestaat sinds 2012. Vanuit Delft wordt voor bedrijven professioneel en in stijl van de onderneming, de telefoon opgenomen. Ook in de avond en in het weekend. Zo krijgen (nieuwe) klanten van de aangesloten bedrijven altijd iemand aan de lijn. De makelaar kan ongestoord zijn bezichtigingen doen en de fysiotherapeut zijn behandelingen, zonder in die werkzaamheden onderbroken te worden.

Lees meer

Autowas Boulevard

De Autowas Boulevard is een jong bedrijf. Met de grootste en duurzaamste wassstraat van Midden Nederland zijn zij zeer succesvol. Naast het laten wassen van auto's kunnen klanten ook het interieur volledig en grondig laten reiningen. Of er voor kiezen om dat zelf te doen, na de wasbeurt. De betrokken medewerkers zorgen er voor dat klanten de wasstraat met een glimlach verlaten.

Lees meer

IRIS Arbo

IRIS Arbo ontwikkelt opslag- en beheerssystemen van medische dossiers. Doelstelling van IRIS Arbo is om niet alleen de beste keuze te zijn, maar ook de voordeligste te zijn én te blijven.

Lees meer

TKM Diacarb

TKM, een internationaal toonaangevende ondernemersgroep, produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige machinemessen, zagen, rakels en precisie-slijtdelen voor technische doeleinden. De technologieën, producten en industriële diensten van TKM worden wereldwijd in uiteenlopende branches toegepast en op waarde geschat.

Lees meer

Beneluxvet

Beneluxvet is een familiebedtrijf uit Donten. Duurzaamheid is waar het om draait bij deze recycling specialist. Beneluxvet maakt van oude frituurolie, bakolie en vetten grondstof voor bio energie. Dit gebeurt op een duurzame en milieu vriendelijke manier. De grondstoffen komen onder andere van de Horeca, proffesionele keukens en supermarkten.

Lees meer

Matrix Fitness Benelux

Matrix bestaat 20 jaar en is een dochteronderneming van het Taiwanese Johnson Health Tech. Johnson heeft verschillende fitness- en welnessmerken en is wereldwijd actief. In de 20 jaar van hun bestaan, is Matrix uitgegroeid tot de grootste fabrikant en leverancier van fitness apparatuur in de Benelux. De grootste, maar ook de beste. Het is niet zonder reden dat grote sporters, zoals de voetballers van PSV, zeilster Marit Bouwmeester en Rico Verhoeven trainen op Matrix apparatuur.

Lees meer

PADDAP

PADDAP | Full Service Digital Agency

Als bedrijven online willen presteren, is PADDAP de juiste partner. PADDAP realiseert digitale werelden en tilt merken naar een hoger niveau. Hoe? Door digitale platforms te ontwikkelen, webapplicaties te bouwen en marketingcampagnes op te zetten. Deze jonge Rotterdammers timmeren succesvol aan de weg!

Lees meer