Ga naar https://www.linkedin.com/. Klik op 'Ik' rechtsboven in je scherm. Er rolt nu een balkje uit, klik vervolgens op 'Profiel weergeven'. Je komt nu op jouw Linkedin profiel terecht. Kopieer de url die in de zoekbalk staat en plak deze in de balk hieronder.

Werkgever


Werving & selectie
Uitzenden & payrollen

Als werkgever – ondernemer of leidinggevende – weet jij dat goede medewerkers de basis vormen van jouw bedrijf. Je weet ook dat het moeilijk is om voor iedere functie een echte superster te vinden. StarGo helpt je daarbij. Met onze ondersteuning heb jij op elk gewenst moment de juiste mensen aan het werk. Wij verzorgen werving en selectie als je je team wilt uitbreiden, maar ondersteunen ook bij tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij opvang van extreme drukte, of als je vervanging nodig hebt voor iemand in je vaste team door ziekte of zwangerschap. Uitzendkrachten bieden dan wellicht een oplossing. Ook dat regelen we bij StarGo, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Als jij dat wilt nemen we ook de begeleiding en de (loon)administratie van uitzendkrachten van je over.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar onze werkwijze?
Klik op de tijdlijn!

Zoek jij een nieuwe medewerker? Dan vragen wij jou eerst het hemd van het lijf, over jouw organisatie en natuurlijk over de vacature die je wilt vervullen. Zodra we een duidelijk profiel hebben opgesteld en een beeld hebben van wie je zoekt, gaan we – binnen en buiten ons eigen netwerk – op zoek naar de beste match. We zetten niet zomaar een vacature op iedere vacaturebank, maar bedenken een passende wervingsstrategie die past bij jouw bedrijf. We combineren onze unieke wervingstechnieken met moderne technologie, zodat we ook passieve kandidaten en latent werkzoekenden bereiken. We gaan in gesprek met kandidaten, screenen ze zorgvuldig en alleen de beste kandidaten stellen we aan je voor. Het laatste sollicitatiegesprek voer je zelf, jij kan uiteindelijk zelf het beste beoordelen of er een klik is. En dan is het een kwestie van kiezen! Meer weten?


Persoonlijke kennismaking.

Persoonlijke kennismaking.keyboard_arrow_down

Een nieuwe collega nodig? Als werkgever kun jij met een gerust hart het gehele werving- en selectietraject aan ons uitbesteden. Waarom? Dat vertellen wij je graag, tijdens een persoonlijke kennismaking. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een offerte: altijd betaalbaar én: no cure no pay.

Jouw wensen scherpstellen.

Jouw wensen scherpstellen.keyboard_arrow_down

Voor ons is het essentieel om goed te weten wat je precies zoekt in een nieuwe medewerker. Alleen dan kunnen we verwachtingen goed afstemmen en vinden we de échte supersterren! Daarom vragen wij jou eerst de hemd van het lijf: over jouw bedrijfs(cultuur) en natuurlijk de vacature die je wilt uitzetten.

Werving & selectie.

Werving & selectie.keyboard_arrow_down

We gaan op zoek naar de beste match; binnen en buiten ons eigen netwerk. Proactief. Zo bereiken we ook latent werkzoekenden. Hoe? We schrijven een scherpe vacaturetekst en bedenken een passende wervingsstrategie voor jouw bedrijf. Gedurende het hele traject houden we jou op de hoogte.

Jouw sterrenkandidaten ontmoeten.

Jouw sterrenkandidaten ontmoeten.keyboard_arrow_down

Wij hechten waarde aan een persoonlijk selectietraject. Ons motto: een goed gesprek zegt zóveel meer dan een papiertje. Daarom kijken wij niet alleen naar het CV van kandidaten; we luisteren ook naar hun verhaal. Alleen de kandidaten die – wederzijds – écht goed passen, stellen we voor aan jou. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

Nieuwe collega!

Nieuwe collega!keyboard_arrow_down

Onze werkwijze is doelgericht. En succesvol. Met als resultaat: de juiste nieuwe medewerker – of beter gezegd: superster! – op de juiste plek. Pas na plaatsing betaal je onze eenmalige fee. En omdat wij gaan voor duurzame samenwerkingen, houden wij ook na plaatsing vinger aan de pols.

Persoonlijke kennismaking.

Een nieuwe collega nodig? Als werkgever kun jij met een gerust hart het gehele werving- en selectietraject aan ons uitbesteden. Waarom? Dat vertellen wij je graag, tijdens een persoonlijke kennismaking. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een offerte: altijd betaalbaar én: no cure no pay.

Op zoek naar een nieuwe collega?

Geen bedrijf of vacature is hetzelfde. Daarom biedt StarGo maatwerk. Wel volgen wij stapsgewijs een vaste procedure die werkt. Als werkgever kun jij met een gerust hart het gehele werving- en selectietraject aan ons uitbesteden. Wij steken veel aandacht in het voortraject en hechten waarde aan flexibiliteit, transparantie en het nakomen van afspraken. Zo helpen we jou doelgericht. Met als resultaat: de juiste nieuwe medewerker op de juiste plek!

Contact

Tarieven

Recruitmentbedrijven vragen vaak een kwart van een brutojaarloon als ‘vindersloon’. Uiteraard geloven wij in de waarde van goede werving- en selectie, maar wij denken ook dat hoge kosten voor veel bedrijven een drempel zijn om dit soort dienstverlening uit te besteden. Daarom houden wij onze prijzen laag. Als klein bureau – zonder kosten voor een groot kantoor of andere overhead – kunnen we dat ook. Bij StarGo betaal je nooit teveel. Bovendien geldt bij ons: no cure, no pay. Je betaalt pas als jij 100% tevreden bent met jouw nieuwe medewerker. Daarnaast bieden we een garantie van twee maanden. Neem je naar aanleiding van onze bemiddeling een nieuwe medewerker aan, die binnen twee maanden – op eigen initiatief – uit dienst treedt? Dan werven we kosteloos een nieuwe werknemer. Zo maken we externe werving en selectie toegankelijk, ook voor kleine bedrijven.

Vraag een offerte aan

Onze klanten

Bedrijfs logo
Bedrijfs logo
Bedrijfs logo
Bedrijfs logo