De juiste medewerker op de juiste plek?

Neem contact op

De juiste medewerker op de juiste plek?

Werving & selectie
Uitzenden & payrollen

Als werkgever – ondernemer of leidinggevende – weet jij dat goede medewerkers de basis vormen van jouw bedrijf. Je weet ook dat het moeilijk is om voor iedere functie een echte superster te vinden. StarGo helpt je daarbij. Met onze ondersteuning heb jij op elk gewenst moment de juiste mensen aan het werk. Wij verzorgen werving en selectie als je je team wilt uitbreiden, maar ondersteunen ook bij tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij opvang van extreme drukte, of als je vervanging nodig hebt voor iemand in je vaste team door ziekte of zwangerschap. Uitzendkrachten bieden dan wellicht een oplossing. Ook dat regelen we bij StarGo, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Als jij dat wilt nemen we ook de begeleiding en de (loon)administratie van uitzendkrachten van je over.

Hier blinken wij in uit

Transparantie

Wij nemen jou het werk uit handen en zorgen dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Voor, tijdens én na de selectie houden we je op de hoogte.

No cure, no pay

Onze overheadkosten zijn laag en daardoor houden we onze kosten laag voor jou. Zo maken we externe werving en selectie toegankelijk voor ieder bedrijf. Bovendien geldt bij ons: ​no cure, no pay

Flexibiliteit

Als klein bedrijf met aandacht voor jouw wensen en doelen, zijn wij flexibel om snel te schakelen. Ook ’s avonds en in het weekend als dat nodig is.

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn trots op onze klanten. En wij zijn trots op het vertrouwen dat ze stellen in StarGo. Daarom zetten we net dat stapje extra.
Hoe onze klanten dat ervaren lees je hier.

Tarieven

Recruitmentbedrijven vragen vaak een kwart van een brutojaarloon als ‘vindersloon’. Uiteraard geloven wij in de waarde van goede werving- en selectie, maar wij denken ook dat hoge kosten voor veel bedrijven een drempel zijn om dit soort dienstverlening uit te besteden. Daarom houden wij onze prijzen laag. Als klein bureau – zonder kosten voor een groot kantoor of andere overhead – kunnen we dat ook. Bij StarGo betaal je nooit teveel. Bovendien geldt bij ons: no cure, no pay. Je betaalt pas als jij 100% tevreden bent met jouw nieuwe medewerker. Daarnaast bieden we een garantie van twee maanden. Neem je naar aanleiding van onze bemiddeling een nieuwe medewerker aan, die binnen twee maanden – op eigen initiatief – uit dienst treedt? Dan werven we kosteloos een nieuwe werknemer. Zo maken we externe werving en selectie toegankelijk, ook voor kleine bedrijven.

Vraag direct een offerte aan We reageren altijd binnen 24 uur

Casestudies

Iedere vraag is uniek. Daarom bekijken wij iedere opdracht met een frisse blik. Bij StarGo houden we wel van een uitdaging. En van ontzorgen. Welke strategieën en maatoplossingen wij al succesvol inzetten voor onze klanten? Je leest het in de verhalen op deze pagina.

Meer artikelen

Onze werkwijze

Als werkgever kun jij met een gerust hart het gehele werving- en selectietraject aan ons uitbesteden. Daarvoor hanteren wij een standaard aanpak, die voor ons altijd werkt.

Zoek jij een nieuwe medewerker? Dan vragen wij jou eerst het hemd van het lijf, over jouw organisatie en natuurlijk over de vacature die je wilt vervullen. Zodra we een duidelijk profiel hebben opgesteld en een beeld hebben van wie je zoekt, gaan we – binnen en buiten ons eigen netwerk – op zoek naar de beste match. We zetten niet zomaar een vacature op iedere vacaturebank, maar bedenken een passende wervingsstrategie die past bij jouw bedrijf. We combineren onze unieke wervingstechnieken met moderne technologie, zodat we ook passieve kandidaten en latent werkzoekenden bereiken. We gaan in gesprek met kandidaten, screenen ze zorgvuldig en alleen de beste kandidaten stellen we aan je voor. Het laatste sollicitatiegesprek voer je zelf, jij kan uiteindelijk zelf het beste beoordelen of er een klik is. En dan is het een kwestie van kiezen! Meer weten?

Plan een afspraak in

Een nieuwe collega nodig? Als werkgever kun jij met een gerust hart het gehele werving- en selectietraject aan ons uitbesteden. Waarom? Dat vertellen wij je graag, tijdens een persoonlijke kennismaking. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een offerte: altijd betaalbaar én: no cure no pay.

Voor ons is het essentieel om goed te weten wat je precies zoekt in een nieuwe medewerker. Alleen dan kunnen we verwachtingen goed afstemmen en vinden we de échte supersterren! Daarom vragen wij jou eerst de hemd van het lijf: over jouw bedrijfs(cultuur) en natuurlijk de vacature die je wilt uitzetten.

We gaan op zoek naar de beste match; binnen en buiten ons eigen netwerk. Proactief. Zo bereiken we ook latent werkzoekenden. Hoe? We schrijven een scherpe vacaturetekst en bedenken een passende wervingsstrategie voor jouw bedrijf. Gedurende het hele traject houden we jou op de hoogte.

Wij hechten waarde aan een persoonlijk selectietraject. Ons motto: een goed gesprek zegt zóveel meer dan een papiertje. Daarom kijken wij niet alleen naar het CV van kandidaten; we luisteren ook naar hun verhaal. Alleen de kandidaten die – wederzijds – écht goed passen, stellen we voor aan jou. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

Onze werkwijze is doelgericht. En succesvol. Met als resultaat: de juiste nieuwe medewerker – of beter gezegd: superster! – op de juiste plek. Pas na plaatsing betaal je onze eenmalige fee. En omdat wij gaan voor duurzame samenwerkingen, houden wij ook na plaatsing vinger aan de pols.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Of vraag vrijblijvend een offerte aan
Contact ons