Ga naar https://www.linkedin.com/. Klik op 'Ik' rechtsboven in je scherm. Er rolt nu een balkje uit, klik vervolgens op 'Profiel weergeven'. Je komt nu op jouw Linkedin profiel terecht. Kopieer de url die in de zoekbalk staat en plak deze in de balk hieronder.

Wie zijn wij


Alles voor de beste match

StarGo is een jong bureau met een visie, in 2020 opgericht door Bob van de Burgt. Hij zag in zijn omgeving nog te vaak talentvolle en gemotiveerde mensen struggelen in hun zoektocht naar de juiste job. Aan de andere kant sprak hij ook mensen bij bedrijven, die het maar niet lukte om de juiste medewerkers te vinden en te binden. De ‘reguliere’ uitzendbureaus en detacheerders vragen bovendien een hoog ‘vindersloon’, waardoor externe werving en selectie voor veel kleine tot middelgrote organisaties simpelweg niet toegankelijk was. Dat moest anders, vond Bob. En zo ontstond StarGo. Een betrokken partner voor werving en selectie.

360

Kopjes koffie gedronken

10

Ingevulde gratis CV / LinkedIn Checks. Niet op de hoogte van onze gratis CV en LinkedIn Check? Vul deze hier in!

100%

Van de werkgevers zou StarGo opnieuw inschakelen

“Het is zo zonde als een match niet gemaakt wordt, simpelweg omdat werkgevers en werknemers elkaar niet kunnen vinden. De missie van StarGo is daarom: werkgevers en werknemers verbinden. Daarvoor zetten we net dat stapje extra. Wij zoeken namelijk niet zomaar naar een match, maar naar de béste match. Met onze persoonlijke en transparante aanpak verbeteren wij de efficiëntie op de arbeidsmarkt. Op een laagdrempelige én betaalbare manier.”

– Bob van de Burgt